Acum citește
Single: Dee Dee – „Mercedes”

Single: Dee Dee – „Mercedes”

Superba bruneta Dee-Dee a devenit cunoscuta atat pentru participarea sa la doua dintre editiile celebrei emisiuni “Megastar”, dar si pentru colaborarile sale cu Dj Layla, in special pentru superhitul “City Of Sleeping Hearts”.
Dupa un an plin de evenimente si un megaturneu care a cuprins peste 25 de concerte in cele mai importante orase din Russia, Dee-Dee tocmai si-a lansat cel de al doilea single oficial din cariera sa solo. Piesa “Mercedes” este o noua productie marca Radu Sirbu, fiind o piesa foarte ritmata care ne duce cu gandul la vara.

Mi-am dorit nespus de mult un “Summer Hit” si cred ca aceasta piesa mi se potriveste perfect, pentru ca are cate un pic din toate, dar cel mai important e ca are atat energia cat si nebunia care ma reprezinta. Tin sa multumesc pentru asta unor oameni care au muncit mult alaturi de mine ca Vladi, Sianna, Ionut Cascaval, Ada Bogoevici, Radu Sirbu si nu in ultimul rand Rassada Music Team

a declarat artista

Piesa este lansata sub egida celei mai nou label – RASSADA MUSIC, care isi va sarbatori lansarea oficiala pe piata la sfarsitul lunii aprilie.
Filmarile pentru videoclipul piesei “Mercedes” vor avea loc la sfarsitul lunii martie cand va incepe si promovarea oficiala a celui mai fresh single Dee-Dee „Mercedes”.

Vezi și

Pentru cei ce vor sa fie la curent cu cele mai noi stiri ale artistei sunt invitati sa intre pe site-ul oficial ce are de astazi un look fresh!

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus