Now Reading
Xonia deschide show-ul din Romania al lui Kate Ryan

Xonia deschide show-ul din Romania al lui Kate Ryan

Pe 20 si 21 mai va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti, primul eveniment tematic de mare amploare din Romania. Sub titulatura XTERIA – THE LEGEND OF DREAMS FESTIVAL, evenimentul reuneste nume importante ale scenei pop-dance si electro romanesti si internationale.
In prima zi, pe 20 mai, in cadrul turneului de promovare a celui mai nou album al sau si pentru prima data in
Romania, KATE RYAN va incheia seara cu un show 100% live. Solista belgiana castigatoare a premiului “Cel mai bun cantaret belgian”, a dobandit recunoastere internationala cu “Desenchantee”, un cover dupa piesa cu acelasi nume a lui Milene Farmer. Primul sau album, “Different” a primit Discul de Aur. In 2008 primeste World Music Award pentru « Cel mai bine vandut artist belgian ». Al doilea album al artistei, “Free” este multiplu premiat cu platina in Spania. Cele mai cunoscute hit-uri ale sale sunt “Voyage, voyage” si “Ella, elle l’a”.

In deschidere, incepand cu orele 22:00, va avea loc recitalul unei dintre cele mai de succes artiste debutante din Romania – XONIA. Solista australianca de origine romana, Xonia s-a lansat in 2009 cu o piesa semnata Deepcentral, “Someone To Love You”, marcand inceputul unei colaborari de lunga durata. In anul 2010 piesa Xoniei semnata de acelasi cuplu de producatori – “My Beautiful One” – a ajuns pe Locul 1 in topul celor mai ascultate piese romanesti ale anului conform Mediaforest.

See Also

Biletele pot fi procurate de pe site-ul Eventim.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top