Now Reading
Smiley – rol de preot in noua productie “The Godmother”

Smiley – rol de preot in noua productie “The Godmother”

Unul dintre cei mai cunoscuti artisti de muzica din Romania, Smiley, revine pe marile ecrane intr-o ipostaza inedita in cea mai noua comedie produsa de Alma Sarbu pentru MediaPro Pictures, The Godmother/ Nasa. Filmul este distribuit de MediaPro Distribution si va avea premiera pe 29 aprilie, in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex si reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Cluj, Braila).

Alaturi de Whitney Anderson si Dragos Bucur in rolurile principale, Smiley interpreteaza in premiera rolul unui preot, reusind sa dea nastere unora dintre cele mai amuzante momente de pe platourile de filmare. Artistul este foarte mandru de prestatie si de vocea sa, care s-a dovedit a fi foarte potrivita pentru o slujba religioasa. In afara contributiei sale ca actor, Smiley a interpretat impreuna cu colegii de la trupa Simplu si Alex Velea melodia Convict care se afla pe coloana sonora a filmului.

See Also

Comedia The Godmother demonstreaza cu succes faptul ca o femeie poate conduce fara probleme un clan mafiot, uneori cu mai multa imaginatie si umor decat un „nas” italian cu state vechi. Personajele memorabile ale filmului sunt interpretate de nume sonore ale cinematografiei si divertismentului romanesc: Razvan Vasilescu, Catalina Grama (Jojo), Alex Velea, Mihai Bobonete, Florin Busuioc, Laura Cosoi si multi altii.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top