Now Reading
Videoclip: Toni Tone feat.Lexi – “Forever alive”

Videoclip: Toni Tone feat.Lexi – “Forever alive”

Toni Tone este unul dintre cele mai noi si de succes proiecte muzicale autohtone. Primul lor single „Forever Alive” a reusit intr-un timp scurt sa cucereasca playlisturile radiourilor si mai ales sa intre in preferintele publicului. Fie ca o asculti dimineata, inainte de cafea, la pranz sau noaptea in club, piesa te incarca cu energie si iti da o stare pozitiva, te scoate din monotonie si iti insufla pofta de viata si aventura.

Dupa succesul intregistrat la radio, Dj Toni, Dj Tone si Lexi se pregatesc sa ia cu asalt posturile tv cu un videoclip incarcat de semnificatii.

Regizorul videoclipului este Iulian Moga iar scenariul are la baza o poveste de dragoste neimplinita. Personajul principal al clipului este interpretat de Lexi, care joaca rolul unei tinere indragostite.
Daca la inceput ea apare fericita in compania barbatului pe care-l iubeste, pe parcurs, lucrurile iau o turnura nefericita, tanarul o paraseste, iar lumea de vis se schimba total. Dezamagirea din sufletul ei se reflecta perfect in decorurile ce o inconjoara. Singuratatea si tristetea aduce lacrimi ce inund camera, insa tot ele sunt cele care tamaduiesc si vindeca sufletul tinerei.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top