Now Reading
Andreea Balan – Take your clothes off

Andreea Balan – Take your clothes off

In perioada 29 aprilie – 30 octombrie 2011 si 1 decembrie- 8 ianuarie 2012, in fiecare sambata, Andreea va canta in 33 de localitati din Romania si va tine publicul cu sufletul la gura prin figurile acrobatice, prin coregrafiile speciale si costumele si accesoriile numeroase.

Andreea impreuna cu Petrisor si colegele sale de scena danseaza charleston, tango, calusarii, salsa, flamenco, arabesc, tiganesc, balet, country – diferite culturi ale lumii infatisate prin 15 schimbari de costume.

Surprizele nu se termina aici; in 2 saptamani Andreea Balan va lansa noul sau single care se numeste “Take your clothes off” sau mai pe romaneste “Dezbraca-te”. Speram cu totii ca va fi un hit, precum piesa Trippin’ ; care a marcat de asemenea trecerea sa de la un gen muzical la altul.

Piesa “Trippin'” a fost licentiata in foarte multe tari precum America, de cei de la Ultra Records dar si in Spania, Franta si Rusia.

Nu uitati sa cumparati piesa direct de pe iTunes

See Also

Intre timp va las aici piesa Crazy About You.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)
  • Draga mea Andreea abia astept sa ne vedem la Constanta ,cu ocazia acestui turneu ,si abia astept lansarea noulul single

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top