Now Reading
David Deejay si-a ales noua voce

David Deejay si-a ales noua voce

Iulia Dumitrache este castigatoarea concursului “David Deejay cauta o voce noua” organizat de artist pe pagina sa oficiala de Facebook.

Iulia a convins interpretand un cover al piesei “Take a bow” (Rihanna), adjudecandu-si marele premiu: colaborarea la noul single David Deejay, ce urmeaza sa apara in curand. Acest premiu ii aduce Iuliei sansa colaborarii cu un artist recunoscut pe plan national si international.

See Also

Iulia Dumitrache are 21 de ani, este din Pitesti si are legaturi vechi cu muzica. A studiat vioara timp de 8 ani in scoala generala si a urmat cursurile Liceului de Muzica “Dinu Lipatti” din Bucuresti, la sectia canto. In prezent, este studenta in anul 2, la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, sectia Pedagogie Muzicala. De-a lungul timpului, a castigat peste 40 de premii la diferite concursuri de interpretare, printre cele mai importante fiind: locul 2 la Festivalul “Mamaia” 2008, Trofeul la Festivalul “Mihaela Runceanu” 2008, Trofeul Tineretii Amara 2007 sau Trofeul la Festivalul “Dan Spataru” 2006.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top