Now Reading
Keo porneste in turneul national ” Mix Music Evolution”

Keo porneste in turneul national ” Mix Music Evolution”

KEO si trupa sa a pregatit un show live exceptional, special conceput pentru acest turneu, plin de energie si de surprize. In cadrul spectacolului, KEO il va avea ca invitat special pe Skizzo Skillz, alaturi de care a lansat recent noul single «Fac Ce Vreau».

Turneul este o initiativa privata a Companiei Artistice Mix Music, condusa de Marius Gavrila, director turneu Bodo (Proconsul), director artistic Catalin Maruta, director evenimente Gheorghe Gheorghiu.

In fiecare week-end, Mix Music Evolution va propune un adevarat orasel al distractiei, cu terase, magazine, scena, un radio al oraselului, iar publicul se va intalni cu artisti de renume din stiluri diferite, printre care Proconsul, Andreea Balan, Laurentiu Duta, Gheorghe Gheorghiu, Catalin Maruta.

See Also

Productia acestui eveniment este uriasa: caravana auto va fi formata din peste 40 de vehicule (TIR-uri, camioane, microbuze, rulote, generatoare de energie, scene mobile). Peste 200 de tone de echipament, insemnand scene, aparatura de sonorizare, lumini, efecte speciale, mobilier, utilaje pentru parcurile de distractii si multe altele vor fi mutate in fiecare saptamana in alt punct de pe harta tarii.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top