Now Reading
Azerbadjan a “castigat” Eurovision 2011

Azerbadjan a “castigat” Eurovision 2011

Si, spre deosebire de alte dati si de unii ziaristi care vor marca doar ca fapt aceasta stire, am sa fiu cat se poate de subiectiva.
Competitia din acest an a Eurovisionului a fost, din punctul meu de vedere, una foarte stransa, cu multe piese bune, piese valoroase, piese radio – friendly, piese ce meritau la final sa castige trofeul pus la bataie. Amintesc aici Franta, Anglia, Suedia, Ungaria sau preferata mea, o piesa care cu adevarat are harul si darul de a “atinge” sufletele, Slovenia (Maja Keuc – “No one”).

Din pacate sau din fericire insa, Turcia, tara eliminata din semifinale, a fost cu un pas inaintea tuturor, si a dat dovada de o foarte mare putere de convingere, pe langa binecunoscutele jocuri politice din Balcani, si astfel, o piesa difuzata in exces peste tot, o piesa draguta, dar fara farmec, pe langa o mare parte din celelalte din finala, a reusit sa castige competitia Eurovision din acest an.

Sunt de acord ca Eldar si Nigar sunt talentati, au voci bune, dau bine impreuna pe sticla, insa, cu siguranta “Running scared” nu este piesa cea mai potrivita pentru castigarea Eurovisionului din acest an, doar o situare undeva intre locurile 5-10.

Despre Romania, am zis bine ca 17 e numar fatidic, se pare ca nu doar pentru mine. In finala am cantat de pe pozitia nr. 17, in clasamentul final am ocupat “cu brio” locul 17, desi ne-am prezentat foarte bine din punct de vedere al cantarii live. Sper doar ca Hotel Fm sa nu se lase prea mult dezamagiti de acest rezultat si sa isi continue ascensiunea muzicala in aceeasi formula.

Cat despre Eurovisionul de anul viitor, ne vedem in Baku probabil ( uite asa s-a razbunat si Safura pentru anul trecut, an care trebuia in mod cert sa fie al ei), intr-o tara bogata in petrol, insa si in conflicte armate si ce o mai fi…Dumnezeu cu mila 🙂

See Also

Pe final va las show-ul live din finala al “castigatorilor” Eurovisionului din acest an, dar si show-urile ocupantilor locului 2 ( Italia ) si 3 ( Suedia).

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top