Now Reading
Take That lanseaza “Progressed”

Take That lanseaza “Progressed”

Take That va lansa opt cantece noi ce vor fi incluse pe dublul-album intitulat Progressed, disponibil din 13 iunie, la Polydor Records. Pe langa noile piese ce se regasesc pe un CD bonus, Progressed include si materialul Progress, lansat de trupa in noiembrie 2010.

Noul single semnat Take That, Love Love, este prezent si pe coloana sonora a filmului X-Men: First Class, iar videoclipul piesei va fi disponibil la inceputul lunii iunie.

Progressed se va lansa in timpul turneului Progress Live Tour pe care trupa il va sustine in fata a peste 1,6 milioane de oameni. Baietii de la Take That vor avea opt show-uri pe stadionul Wembley din Londra, doborand astfel recordul detinut de Michael Jackson cu turneul Bad din 1988.

See Also

Progress Live 2011 va incepe pe 27 mai. Turneul, considerat unul dintre principalele evenimente ale verii, ii va reuni pe cei cinci membri ai grupului, dupa o pauza de 16 ani. Show-urile live spectaculoase vor include cele mai mari hit-uri din ultimii douazeci de ani semnate Take That, dar si un moment solo marca Robbie Williams.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top