Now Reading
ROA lanseaza albumul “Artificial”

ROA lanseaza albumul “Artificial”

Muzica buna devenit unul dintre cele mai populare accesorii ale noii generatii care apreciaza ritmurile variate ale celor mai tinere trupe romanesti. Dupa ce au creat un adevarat trend cu primul lor single, “Ne place”, Rise of Artificial, pe scurt ROA, e gata de lansare.
Vino miercuri, 25 mai 2011, la ora 21:00, în clubul Silver Church sa-i asculti pentru prima oara LIVE.
Biletele pentru concertul din Silver Church costa 20 lei si vor fi disponibile în seara evenimentului, la intrarea in locatie, în limita locurilor disponibile. La cumpararea biletului, fiecare fan va primi cadou primul album ROA: “Artificial”.

Trupa ROA a aparut in toamna lui 2010. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag (UNU’) si Cezar Stanciulescu (Junkyard). In numai 2 saptamani din momentul lansarii, single-ul a atins maximul de difuzari in airplay-ul romanesc si s-a clasat pe LOCUL I in fruntea celor mai difuzate cantece la radio. In prezent, trupa a castigat un nou membru, Cristin Negriuc, care raspunde de elementele electrice ale sunetelor de chitara si sinteza tobelor live. Cei trei au impachetat primul lor album si se pregatesc de turneu.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top