Now Reading
Beyonce: tracklist album “4” & “1+1” – live performance

Beyonce: tracklist album “4” & “1+1” – live performance

Dupa ce Beyonce a inceput sa lanseze, rand pe rand, piesele de pe noul sau material discografic, iata ca astazi a fost facut public tracklist-ul intregului album, “4“. Acesta arata astfel:

1. 1+1
2. I Care
3. I Miss You
4. Best Thing I Never Had
5. Party (Featuring Andre 3000)
6. Rather Die Young
7. Start Over
8. Love On Top
9. Countdown
10. End Of Time
11. I Was Here
12. Run The World (Girls)

Artista a interpretat ieri, in premiera, in cadrul show-ului American Idol, track-ul ce deschide noul sau album, track intitulat “1+1“, care, dupa spusele artistei, este piesa sa preferata de pe acest album.

See Also

What's Your Reaction?
In Love
Not Sure
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top