Now Reading
Roxette la Bucuresti – un concert memorabil

Roxette la Bucuresti – un concert memorabil

Aseara, Bucurestiul a rasunat de hit-urile uneia dintre cele mai indragite trupe din toate timpurile – Roxette! Organizat de Emagic si sustinut de Avon prin Campania pentru sanatatea sanilor, concertul ce a avut loc la Zone Arena a facut parte din cel de-al zecelea turneu mondial din cariera trupei, ce s-a reunit anul trecut dupa opt ani de pauza.

Desi dupa-amiaza incepuse cu o ploaia torentiala, norii s-au imprastiat repede, seara devenind cadrul perfect pentru un concert care avea sa faca istorie la Bucuresti, primul concert Roxette in Romania, chiar de ziua solistei! Trupa a urcat pe scena putin dupa ora 20:00, in acordurile celebrei “Dressed for success”, cand cei aproximativ 15.000 de fani au pornit ropote de aplauze ce aveau sa-i insoteasca pe Marie si Per pe toata durata concertului. “Sleeping in My Car”, “Wish I Could Fly”, “How Do You Do”, “Dangerous”, “Joyride” sau “It must have been love” sunt doar cateva dintre piesele care au facut deliciul fanilor. Playlistul diversificat, evergreen-urile alternate cu melodiile de pe noul album au tinut publicul in priza timp de aproape doua ore.

Ziua de nastere a solistei – Marie Fredriksson – a fost un adevarat motiv de sarbatoare pentru spectatorii care i-au cantat in repetate randuri “Happy Birthday”, Marie fiind coplesita de urarile primite din partea fanilor carora le-a multumit in repetate randuri, spunandu-le ca ei sunt “always the best”. De surprize nu s-a bucurat doar Marie ci si publicul, caruia chitaristul trupei i-a dedicat o interpretare inedita a unui fragment din celebra Ciuleandra.

See Also

Spre finalul show-ului, trupa Roxette a fost rechemata pe scena de doua ori, pastrand pentru bis cateva dintre cele mai indragite piese din repertoriu: “Watercolors in the rain”. “Spending my time”, “The look”, “Listen to your heart” si “Church of my heart”.

Turneul de anul acesta al trupei Roxette cuprinde 22 de tari din Europa, America de Nord Africa de Nord, Romania fiind inclusa pentru prima data in lista de concerte a trupei care a declarat dupa incheierea show-ului ca spera sa revina cat de curand in tara noastra.

Credit foto: Eduard Breaban, Alex Chelba, Alex Barbulescu

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top