Now Reading
New project: Blue Nipple Boy – “Bear comes naked”

New project: Blue Nipple Boy – “Bear comes naked”

Primul videoclip oficial al trupei BLUE NIPPLE BOY a fost lansat in aceasta dimineata, in premiera nationala, la emisiunea Tonomatul DP2. Piesa aleasa pentru ‘prima punere in scena’ a fost Bear Comes Naked.
Dupa “Special Invitation” si “Womanman”, “Bear Comes Naked” este cel de-al 3-lea single semnat Blue Nipple Boy, aflandu-se in acesta saptamana pe locul 1 in TopShow la Radio Guerrilla.

Zi de vara in natura, pret de 10 ore, Blue Nipple Boy s-au intrecut in a-si demonstra abilitatile si calitatile masculine, in speranta ca vor impresiona audienta exclusiv feminina. Din fericire si semn bun pentru cariera muzicala a trupei, singurul lucru care l-a impresionat pe fete a fost performance-ul baietilor pe insulita unui rau. Videoclipul a fost regizat de Alexandru Balta si Radu Barbu, director de imagine.

Povestea trupei a luat nastere la inceputul anului 2010 cand chitaristul trupei, Catalin Boltasu, a avut initiativa de a infiinta formatia. Alaturi de colegi din alte proiecte (toti instrumentisti) a reusit sa puna bazele trupei. Dupa cateva repetitii in formula initiala si multe auditii cu diversi vocali dornici sa faca parte din proiect, s-a aratat interesat Adrian Carciova. Si astfel, Catalin l-a cunoscut pe Adrian in cadrul unei auditii la sala de repetitie. Prima intalnire dintre cei doi n-a avut nici pe departe efectul pe care il cautau amandoi.
A urmat un schimb de mailuri si multe discutii cu Adrian care dupa aproximativ o saptamana s-a hotarat sa trimita o inregistrare cu o linie de voce pentru ceea ce urma sa devina primul single oficial al trupei, Special Invitation.

Din acel moment, lucrurile au luat o cu totul alta intorsatura. Practic s-a nascut prima piesa Blue Nipple Boy, toti membri de pe atunci fiind impresionati de vocea lui Adrian. La scurt timp, s-a ales si numele actual al formatiei, dintr-o lunga lista de 60 de nume si astfel s-a conturat intregul concept al trupei, folosit si astazi.
Dupa cateva schimbari in componenta trupei, formula actuala este: Adrian Carciova – voce, Catalin Boltasu – chitara, Gabriel Balasa – percutie, Adrian Neacsu – bas, Alex Alexe – baterie.

See Also

Cont oficial Facebook
Cont oficial YouTube
Cont oficial My Space

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top