Now Reading
Dj Robert Georgescu lanseaza un nou single – “I Feel”

Dj Robert Georgescu lanseaza un nou single – “I Feel”

Daca anul trecut hitul Beside You a fost una dintre cele mai difuzate piese, iar noptile de club se desfasurau sub semnul aceluiasi hit , acum, Dj Robert GeorgescuLara lanseaza un nou single – “I Feel”.

Daca pana acum publicul era obisnuit cu featuring-ul cunoscutului Dj cu Lara, pentru noul single, “I Feel” , Robert a inceput colaborarea cu Da Fleiva, cantaret, dar si producator al unor proiecte de succes.

“Il cunosteam pe Fleiva de ceva timp, avem idei comune si are o voce foarte buna, asa ca am hotarat sa colaboram”, spune Robert Georgescu

“I feel”, o piesa de vara cu ritmuri de club imbinate cu acordurile de chitara este o noua provocare pentru toti iubitorii muzicii electronice.

<Am vrut sa facem o piesa de club, dar care sa inspire vara, soare, libertate, nopti tarzii petrecute pe plaja si cred ca toate acestea sunt cel mai bire reprezentate prin chitara. Si Da Fleiva si eu suntem foarte multumiti de ceea ce a iesit si speram ca succesul “I Feel” sa fie peste cel al single-ului “Beside You”.>, continua Robert Georgescu

See Also

Asteptam pareri:

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top