Now Reading
EXCLUSIV! Video – interviu Dan Bordeianu @ Star Gossip

EXCLUSIV! Video – interviu Dan Bordeianu @ Star Gossip

Dan Bordeianu se numara, cu siguranta, printre cei mai indragiti actori de la noi. Dupa ce a incantat o generatie intreaga cu rolurile sale din “Numai iubirea” si “Lacrimi de iubire“, Dan a demonstrat publicului si fanilor sai ca acea etapa a reprezentat doar inceputul, doar formarea sa adevarata ca actor.
Dupa ce s-a intors la mai vechea sa pasiune, teatrul, Dan a realizat in prezent o noua productie cinematografica, studenteasca, pentru care a filmat la foc continuu, si care suntem convinsi ca se va bucura de mare succes.

Pe Dan l-am descoperit drept un om cu o personalitate complexa, un om natural, ce nu se sfieste sa spuna lucrurilor pe nume, iar modul sau direct de a fi, face din acest interviu, unul dintre cele mai bune dar si cele mai “reale” interviuri, pe care noi, echipa Star Gossip am reusit sa le luam pana in prezent.
Haideti sa il descoperim impreuna pe Dan Bordeianu, asa cum este el:

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (3)
  • FOARTE FRUMOS E ADEVARAT MAI SUNT OAMENI PASIONATI DE TEATRU.ESTE A FOST SI VA RAMANE VIU TEATRUL..EU SUNT UNA DIN IUBITORI DE TEATRU SI VOI FII…SUCCES IN CONTINUARE ECHIPEI STAR-GOSSIP SI LUI DAN BORDEIANU CARE VA AVEA DESIGUR..FELICITARI..:*:*

  • Dle BORDEIANU nu vrem sa faci ceva …ca sa faci ceva….dar ne e dor sa te revedem-intr-un film,piesa noua de teatru-ceva,ceva care sa te reprezinte

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top