Now Reading
Ruslana a facut show la Bucuresti

Ruslana a facut show la Bucuresti

Castigatoarea concursului Eurovision 2004, ucrainianca Ruslana, a sustinut un recital de zile mari in parcul bucurestean Plumbuita. Cantareata in varsta de 36 de ani a incantat publicul cu hit-urile sale de pe albumele “Welcome to my wild world” si “Wild Energy“. Noua sa piesa intitulata “Wow” a facut ravagii pe scena amplasata in Parcul Plumbuita, Ruslana interpretand piesa de pe o boxa amplasata foarte aproape de fani.

La sfarsitul reprezentatiei, fanii nu au vrut s-o lase pe Ruslana sa paraseasca scena pana nu le-a promis ca se va intoarce in Romania pentru a-si lansa albumul la care lucreaza in prezent. Ruslana i-a rasplatit cu inca doua piese si si-a etalat calitatile vocale deosebite interpretand varianta acapella a primului sau cantec din cariera, “Oj, letili dyki husy”.

See Also

Artista din Ucraina a declarat ca publicul roman a impresionat-o foarte tare prin energia pozitiva pe care i-a transmis-o in timpul concertului si spera sa revina cat mai curand in Romania pentru un nou concert.
De asemenea, Ruslana a declarat ca va compune o noua piesa inspirata din folclorul tiganesc romanesc pe care planuieste sa o interpreteze in duet cu un artist din tara noastra.

Noua piesa va fi prezentata la Mangalia, in cadrul festivalului Callatis, ce va avea loc in luna august.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top