Now Reading
EXCLUSIV! Dj Layla & Dee Dee : Inside the outside

EXCLUSIV! Dj Layla & Dee Dee : Inside the outside

Marturisesc ca ne-am dorit de mult sa patrundem in culisele vietii de artist din Romania si, cum echipa Star Gossip a fost dintotdeauna o echipa foarte ambitioasa, recent ni s-a oferit si am profitat de aceasta sansa.

Cand spui Dj Layla & Dee Dee* spui succes, farmec si frumusete. Asta pentru ca desi nu mai sunt “Single ladies“, frumoasele fete stiu sa ne conduca ( “Drive“) in orasul ingerilor, ( “City of sleeping hearts“) pentru ca apoi sa dea startul petrecerii ( “Party boy“).
Dupa primul single de renume international, “Single lady”, am devenit addicted de piesa “Drive”, piesa ce si acum o am pe repeat.

Inside the outside reprezinta culisele povestii de succes depanate de catre Dj Layla & Dee Dee, ocazia ce vi se ofera voua, fanilor si dragilor nostri cititori de a vedea ce se ascunde in spatele imaginii de artist si, recunosc ca ne-a placut foarte mult sa descoperim doua femei frumoase, doua femei minunate, atat de diferite, dar care se completeaza atat de bine.

Si cum orice poveste incepe cu ‘A fost odata’…asa si noi dam startul povestii Dj Layla & Dee Dee:

See Also

* Recent, cele doua talentate si apreciate artiste au sustinut un concert la Kremlin, Moscova, ocazie pe care insusi presedintele Rusiei, Medvedev, nu a putut-o rata.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top