Acum citește
X Factor @ Timisoara ( Recenzie + Poze )

X Factor @ Timisoara ( Recenzie + Poze )

Timisoara este primul mare oras care a semnat prezent la intalnirea de gradul X cu Paula Seling, Mihai Morar si Adrian Sina. Inca de ieri (sambata, 2 iulie), treptele  Filarmonicii Banatul au reprezentat pentru multi concurenti inca un pas facut catre un mare vis. Marele premiu de 200.000 de euro si dorinta de a deveni un superstar i-au facut pe timisoareni sa vibreze si sa demonstreze ca in sufletul lor este fenomenul X Factor.

Astazi, 3 Iunie, peste o mie  de oameni au fost prezenti la Timisoara la auditiile cu juriul X Factor.

Toti cei prezenti au avut parte de un show de calitate, un spectacol care merita urmarit in orasele in care caravana X Factor isi va face prezenta in urmatoarele luni impreuna cu  membrii juriului. Pentru multi timisoreni, momentul care le-ar putea schimba viata tocmai a inceput. Caravana X factor si-a reinceput drumul prin tara.

Astazi am fost foarte impresionat de vocea si caracterul unei tinere pe nume Mirabela, din Targu Jiu, care m-a determinat sa ii dedic cateva randuri.

A inceput cu o piesa in limba engleza, mai exact „Price Tag” –  Jessie J. Interpretarea piesei a fost foarte buna, timbrul vocal se potrivea de minune cu negativul iar prezenta scenica la fel. Juriul, nu s-a lasat insa cu una cu doua si a pus-o sa cante si o piesa in limba natala, adica romana. Mirabela a ales sa cate „Un actor grabit” – Laura Stoica, iar aici pe mine m-a lasat cu gura cascata; nici o data nu am vazut pe nimeni sa puna asa de mult suflet intr-o piesa. A reusit sa ridice publicul in picioare si sa faca ceea ce stie ea mai bine; sa cante!

Vezi și

Dupa Timisoara, urmeaza Cluj. Ardelenii sunt aseptati pe 9 si 10 iulie la Casa de Cultura a Studentilor, iar constantenii pe 16 si 17 iulie la Casa de Cultura a Sindicatelor.  La Iasi, juriul X Factor se va afla pe 23 ?i 24 iulie, la Casa de Cultura a Studentilor, iar in Bucuresti auditiile cu juriul vor avea loc pe 30 si 31 iulie, 1 si 2 august la Sala Palatului.

Informatii suplimentare se gasesc pe www.xfactor.a1.ro sau pe pagina oficiala de Facebook

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus