Acum citește
Videoclip: Ruxandra Bar – Step Up

Videoclip: Ruxandra Bar – Step Up

Ruxandra Bar este una din cele mai fierbinti aparitii de pe scena muzicii pop dance a momentului.cu o voce puternica si un look ce aduce un aer exotic, ruxandra este hotarata sa se impuna cat mai repede pe scena muzicala de pretutindeni.

De mica a studiat pianul si baletul iar inclinatia pentru arta a purtat-o si pe taramul picturii, Ruxandra absolvind liceul de arte nicolae tonita din bucuresti.

Frumusetea ei a facut o sa patrunda si in lumea modelingului unde a participat la concursuri prestigioase ca “best model of the world” si “world next`s top model” astfel a calatorit pentru contracte in tari ca usa,franta,germania,turcia,india sau austria.

Pasiunea pentru muzica s a dovedit cea mai puternica Ruxandra fiind pasionata de concurisuri de karaoke, pasiune care a facut sa fie remarcata de adrian sina la un concurs de karaoke.

Acest moment s-a dovedid a fi unul foarte imporant pentru cariera Ruxandrei, fiind concretizat intr-o colaborare intre ea si trupa akcent. Piesa feelings on fire fiind actualul single al trupei.

Prezenta Ruxandrei pe Feeling on Fire s-a facut remarcata imediat si firesc a urmat si prima aparitie discografica a Ruxandrei si anume piesa Step up

Videoclipul piesei step up in regia lui Florin Botea este un clip de imagine si prezinta o zi din viata ruxandrei.

Vezi și

Sisterhoodlive records alaturi de Ruxandra Bar pregatesc un material discografic penrtu anul 2011, material care cu siguranta va aduce ceva nou in peisajul muzical actual.

Ruxandra este la inceput de drum dar calitatiile sale si senzualitetea ei vor face ca acest drum sa fie unul care va capta toata aentia !

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus