Now Reading
Videoclip: Sign vs Dj Andi – You Got Me

Videoclip: Sign vs Dj Andi – You Got Me

Am placerea sa va prezint primul videoclip din cariera baietiilor, Razvan Stef si Andi Grasu aka trupa Sign in colaborare cu Dj Andi

SIGN (Andi si Razvan) au devenit cunoscuti datorita concursului Megastar III de pe Prima TV, concurs in care, datorita vocilor si talentului de invidiat, au ajuns chiar pe podium. “Vocile baietilor se muleaza foarte bine pe orice track, acesta este motivul pentru care am ales ca primul lor single sa fie unul dinamic si sa se incadreze in genul electro dance, cu sound de 2012. Binenteles ca si DJ Andi a avut cateva cuvinte de spus , mai ales pe parte de productie , sound de club si energie.” – spune George Hora.

Piesa se numeste “You Got Me” si a fost compusa de George Hora in Studio 66 din Timisoara.

Videoclipul a fost filmat in regia lui Geroge Hora impreuna cu echipa Studio 66 si HDV Studio “ …in clubul Youtopia din Timisoara, timp de 15 ore. A fost foarte solicitant, dar speram ca a meritat.” adauga Andi Grasu. Stylingul e semnat de Alina Latan, iar make-up-ul l-a asigurat Marius Lupu. Piesa va fi in promovare pe posturile de radio din toata tara.

Foto: Urban.ro

See Also

Va las acum sa urmariti videoclipul:

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top