Now Reading
Andreea Balan @ Club Pantheon – Timisoara ( Recenzie + Poze )

Andreea Balan @ Club Pantheon – Timisoara ( Recenzie + Poze )

Talent+Voce+Dans= Andreea Balan, asa o putem descrie in 3 cuvinte pe cantareata-dansatoare care a performat aseara in Club Pantheon pe scena special amenajata in aer liber, in fata piscinei clubului.

De obicei, la concerte, intre piese, dupa aplauze, urechile ti se pot odihni un pic pentru melodia urmatoare. Nu a fost cazul. Fiecare piesa era legata de urmatoarea prin aplauze si mult zgomot care nu a lasat-o pe Andreea Balan sa faca pauze prea lungi.

Melodiile noi precum Crazy About You, Trippin‘ si ultimul single Like a Bunny dar si cateva mai vechi si cunoscute, Libera la Mare, Nopti de Vara, Libera din Nou au smuls aplauze din partea publicului.

Andreea Balan a cantat si un cover, “Only Girl (In the world)” – Rihanna cu o coregrafie pe masura.

Pantheon sta foarte bine la un capitol – acesta este cu siguranta sonorizarea, care a fost perfecta. Nici o problema de sunet, nici o microfonie, nimic. Sunetul a fost atat de puternic, incat apa din piscina clubului vibra. Jocul de lumini a fost si el unul bun, desi probabil ca nu a contat atat de mult, pentru ca toata lumea era inghesuita in fata scenei sa-o vada mai bine pe Andreea Balan.

See Also

Un spectacol cu stil, asta pot spune despre evenimentul de ieri, asteptat de multe persoane si de multi iubitori ai muzicii, ai dansului si nu numai.

Va las in continuare poze de la concert. Revenim cu inregistrari video in zilele ce urmeaza.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (7)
    • Care sunt draga dupa tine greselile de ortografie din acest articol?Poate cunosti tu alta gramatica sau alte reguli de ortografiere…Eu chiar n-am gasit nici o greseala.Poate nu m-am uitat eu bine.Lumineaza-ma si pe mine.

  • f tare andreea balan…ce sa mai….o adevarata diva….nu se compara nici cu inna, alexandra stan sau elena gheorghe….alea dau de 2 ori din fund si gata…:)))
    GO A.Balan:D….love u..
    asteptam in curand clipul la “like a bunny”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top