Now Reading
The Vampire Diaries Sezonul 3 incepe pe 15 septembrie

The Vampire Diaries Sezonul 3 incepe pe 15 septembrie

Sezonul 3 din seria “The Vampire Diaries” va incepe exact pe 15 septembrie.

Se tot zvonise la un moment dat ca aceasta serie nu se va mai filma, dar spre norocul fanilor se pare ca acest lucru se va intampla, pana la urma. Acest sezon va fi cel mai incitant.In sezonul 3 restul Originalilor isi vor face aparitia.Va fi o intreaga istorie despre cum Klaus si familia sa au devenit vampiri.Astfel vom putea invata mai multe despre Originali ( nu degeaba sezonul 3 se numeste ”Anul Originalilor” ).

Va mai aparea si Petrova originala ( adica prima Petrova ) cea care aruncase blestemul asupra lui Klaus acu 1000 de ani, deci Nina Dobrev va juca 3 roluri; iar motivele pentru care Klaus il dorise atat de mult pe Stefan de partea lui vor iesi la iveala. Jeremy e bantuit de fantomele trecutului sau,iar Caroline si Tyler au o idila gen Romeo si Julieta. In timp ce Damon si Elena se straduiesc sa-l aduca pe Stefan inapoi iar relatia acestora devine din ce ince mai puternica.

See Also

Articol: Arius Stanciu

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (11)
  • Eu vroiam ca Caroline sa fie cu Matt :((. Abia astept sezonul 3 sper doar sa nu fie ultimul, iubesc seralul asta.

  • iubesc serialul si as dori ca damon sa fie cu katherine , stefan cu elena , caroline cu tyler sper ca acest film sa nu se termine niciodata!!!

  • parerea mea este ca damon ar trbui sa ramana cu elena pt ca ei deabia incep sa se placa si ar fi pacat ca ,dupa toate cele intamplate sa se intoarca la stefan …iar in legatura cu el povestea s-a invechit… adevarul este ca o sa fie ceva intre damon si elena dar nu stiu unde vor ajunge… in carte nu raman impreuna dar cartea e diferita de serial ..sper ca si sfarsitul sa fie unul pe masura

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top