Now Reading
New track: David Guetta & Mary J Blige – “Titanium”

New track: David Guetta & Mary J Blige – “Titanium”

Recent a aparut in online un nou track de pe urmatorul album semnat David Guetta, “Nothing but the best”, de data aceasta o colaborare cu Mary J Blige.
Piesa se numeste “Titanium“, iar pe varianta inclusa pe noul material discografic puteti regasi, insa, vocea Siei.
Astazi a fost facut public si tracklisting-ul ce se va lansa pe piata pe data de 29 august:

1. Where Them Girls At – Feat. Flo Rida & Nicki Minaj
2. Little Bad Girl – Feat.Taio Cruz & Ludacris
3. Turn Me On – Feat. Nicki Minaj
4. Sweat – Snoop Dogg vs David Guetta
5. Without You – Feat. Usher
6. Nothing Really Matters – Feat. Will.I.Am
7. I Can Only Imagine – Feat. Chris Brown & Lil Wayne
8. Crank It Up – Feat. Akon
9. I Just Wanna F- Feat. Timbaland & Dev
10. Lunar (Electro Track)
11. Night Of Your Life – Feat. Jennifer Hudson
12. Repeat – Feat. Jessie J
13. Titanium – Feat. Sia

See Also

What's Your Reaction?
In Love
Not Sure
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top