Now Reading
Compact @ Zilele Timisoarei ( Recenzie + Poze )

Compact @ Zilele Timisoarei ( Recenzie + Poze )

Inca de la ora 8 seara pe scena in aer liber amplasata in piata Unirii a urcat formatia de blues Adi Barar Blues Band, formula completata de Calin Cercel ( bass), Cristi Ratiu (tobe) si Bebe Bicha (voce), urmata de la ora 22:00 de una dintre cele mai longevive formatii rock romanesti – trupa Compact. Seara s-a incheiat cu o spectaculoasa proiectie de animatii 3D proiectate pe fatada Muzeului de Arta din Timisoara.

Din repertoriul formatiei Compact nu au lipsit hituri precum “Mi-e tare dor de tine”, “Dupa ani si ani”  si “Fata din vis”. Evenimentul a adunat laolalta o multime de oameni care au fredonat alaturi de cei de pe scena.

See Also

In seara asta timisorenii se vor putea bucura de prestatia formatiei Play & Win – o echipa de compozitori si producatori muzicali alcauita din Sebastian Barac, Radu Bolfea si Marcel Botezan, urmariti in scena de trupa Narcotic Sound – nume sub care si-au unit fortele Marius Mirica si Mihai Constantin. Seara se va incheia pe acordurile HB Orchestra, alaturi de care va canta Horia Brenciu.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top