Now Reading
ROA si Voxis sunt artistii Cat Music premiati la Festivalul Mangalia

ROA si Voxis sunt artistii Cat Music premiati la Festivalul Mangalia

Ajuns la cea de a doua editie, Festivalul Mangalia s-a desfasurat intre 10-15 august, intr-o locatie exceptionala – Portul Turistic Mangalia, unul dintre cele mai moderne din sud-estul Europei. Pe parcursul celor 5 zile de spectacol, publicul – venit in numar impresionant, a putut urmari prestatiile live a celor mai iubiti artisti ai momentului.

Si in acest an Cat Music a avut reprezentanti de seama la categoria premiantilor. Duminica, in cadrul Galei de premiere, trupa ROA a primit chiar din mana directorului festivalului, Liliana Levintza, premiul pentru cel mai bun album al anului. Numit ”Artificial”, albumul ROA a fost lansat in luna mai a acestui an, fiind primul material discografic al trupei. Acesta contine 18 piese printre care si mega hit-ul cu care trupa s-a lansat,« Ne place ».

De asemenea, trupa Voxis s-a numarat printre laurea?ii din acest an ai Festivalului Mangalia. Cei patru baieti au primit premiul pentru cea mai buna piesa pop – “Tell Me Everything”. Dupa cum spun membrii trupei, piesa premiata este inspirata din viata presonala a solistului trupei, Andrei aka Gremlin, iar melodia a beneficiat de o campanie de remix-uri ai celor mai in voga DJs ai momentului. In aceasta vara Voxis a lansat un nou single, “I Just Wanna”, piesa care a fost foarte bine primita atat de catre oamenii din industria muzicala, cat si de public.

Castigatorii ROA si Voxis, dar si DJ ProjectDirectia 5 si Free Deejays sunt artistii Cat Music care au urcat pe scena de la malul marii si au incantat audienta cu prestatii de exceptie.

See Also

In acest an gazdele Festivalului Mangalia au fost prezentatoarea Sabrina Manoliu si echipa traznita formata din Liviu Hodor si Marian Soci, DJ radio, dar si colegii nostri de la Cat Music.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top