Acum citește
Videoclip: Lady Gaga – You and I

Videoclip: Lady Gaga – You and I

Chiar daca videoclipul „You and I” era promis pentru ziua de joi, 18 august, Lady Gaga a decis sa-l lanseze mai devreme.

Un nou videoclip tipic pentru Lady Gaga, fara simboluri religioase, de cu o poveste de dragoste trista.

In videoclipul de mai jos o veti putea vedea pe Gaga transformata nu doar in barbat, dar si in sirena, cu branhiii si coada de peste, si in multe alte costumatii excentrice, printre care si o rochie de mireasa.

`Premisa videoclipului este aceea ca eu calatoresc tocmai din New York in Nebraska pentru a-mi recastiga iubitul. Ma aflu pe drum fara bagaj, doar eu si gleznele care-mi sangereaza. Am si iarba prinsa pe talpa pantofilor si port o tinuta din lana, specifica hainelor din New York`,

povesteste Gaga.

`Ideea principala este ca a fi departe de persoana iubita este pura tortura. Experimentezi stari puternice, ingrozitoare, bizare atunci cand cel pe care il adori nu se afla langa tine`,

a continuat cantareata.

Vezi și

Lady GaGa interpreteaza mai multe personaje in clipul `You and I`: Jo Calderone, sirena Yuyi, Stefani Joanne Angelina Germanotta , Vaduva Neagra, mireasa si marioneta.

Videoclipul a fost filmat in desertul din Nebraska si ilusteaza viata ei ca o trecere intre realitate si fantezie. Singleul „You and I” este inclus pe albumul „Born This Way„, lansat in primavara acestui an.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus