Now Reading
Videoclip: Andra – Telephone

Videoclip: Andra – Telephone

Andra lanseaza cel mai nou videoclip – “Telephone” si isi premiaza fanii printr-un concurs

Astazi, a avut loc premiera celui mai nou videoclip semnat Andra – “Telephone”, exclusiv pe cancan.ro dar si pe site-ul oficial andramusic.ro si pe pe pagina de Facebook a solistei.

Premiile concursului lansat de artistia MediaPro Music sunt chiar cele 4 gadget-uri de ultima generatie, comandate special din America pentru acest videoclip. Concursul se va desfasura pe pagina oficiala de Facebook – Andra Music , unde Andra ii provoaca pe admiratori sa se inscrie in cursa pentru cele 4 receptoare colorate printr-un comentariu in care sa spuna care a fost cea mai buna veste pe care au primit-o la telefonul mobil si de la cine a venit.

Filmarile au avut loc in studiouri MediaPro Pictures din Buftea si au durat o zi, pe parcursul careia Andra a schimbat trei tinute concepute si autorizate de stilista Dana Budeanu.

See Also

“M-am simtit extraordinar la filmari a fost un efort fizic si moral destul de mare, desigur, dar a meritat! Am lucrat cu cei mai buni profesionisti si sunt sigura ca fanii mei vor aprecia produsul final, videoclipul e foarte bine lucrat, modern si captivant, sunt mandra de el!”, a declarat incantata solista.

Videoclipul “Telephone” este un produs MediaPro Magic Factory pentru MediaPro Music, in regia lui Liviu Neagoe.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top