Now Reading
Sasha Lopez, Broono & Alexandra Blake @ Pantheon Timisoara ( Poze + Video + Mesaj )

Sasha Lopez, Broono & Alexandra Blake @ Pantheon Timisoara ( Poze + Video + Mesaj )

Desi e vara si intr-o seara din cursul saptamanii am putea spune ca orasul e pustiu, vineri seara Pantheon Club din Timisoara a gazduit un public numeros la concertul pe care l-au sustinut Sasha Lopez, Broono & Alexandra Blake, noua vocalista a proiectului.

Publicul a reactionat foarte bine la “All My People” iar artistii s-au lasat putin asteptati inainte de bis.

Daca e sa vorbim de voce, Alexandra Blake are putere, are si vocea de cap (subtire) si o tine sa faca si coveruri . Daca as intreba-o ” Care este diferenta intre Ale Blake cand este pe scena si ceea din viata de zi cu zi? ” sunt convins ca imi va raspunde: Nu exista nici o diferenta, cum sunt pe scena asa sunt si in viata de zi cu zi!. Alexandra Blake se transforma intr-un personaj cand urca pe scena. Sasha Lopez, Broono si Ale Blake s-au descurcat foarte bine . Prezenta scenica a fost impresionanta.

In ceea ce priveste publicul, a fost foarte multa lume, pana dincolo de piscina din Clubul Pantheon. Sunt sigur cifra de oameni a fost una impresionata. Au reactionat foarte bine, au facut multa galagie si au fredonat alaturi de Sasha Lopez pana la ultima piesa. Cine a zis ca publicul roman nu e educat a gresit. Publicul vrea show, o voce care sa sune bine, in acest caz doua voci, energie pozitiva si un om care da tot ce are pentru a-ti oferi o seara memorabila.

A fost o seara magica iar energia transmisa de pe scena a fost incredibila. Sasha Lopez e un adevarat showman si a depasit cu mult asteptarile.  Cine spune ca Alexandra Blake nu are voce, ehi bine, nu prea stie ce inseama a avea voce! Ea chiar canta, si o face foarte bine, aveti dovada in videoclipul de mai jos. Nici Broono nu face parte din categoria “Cei care nu stiu sa cante live”.

Pentru ce au facut vineri seara, jos palaria!

Va las in continuare cu poze, video si mesajul pentru voi, citirorii Star Gossip.

See Also

P.S: Imi cer scuze pentru intarziere si multumim Pantheon Club!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top