Now Reading
Videoclip: Liviu Hodor & Mona – “Sweet love”

Videoclip: Liviu Hodor & Mona – “Sweet love”

Unde te poti bucura mai mult de o poveste de dragoste daca nu intr-o locatie exotica, pe o plaja pustie? De aceeasi parere sunt si Liviu Hodor & Mona care interpreteaza rolul unui cuplu de indragostiti in videoclipul celui mai nou single – “ Sweet Love”.

Liviu si Mona s-au bucurat de peisajul minunat al Greciei timp de trei zile, cat au durat filmarile. Florin Botea, regizorul clipului, a supravegheat indeaproape si a imortalizat plimbarile celor doi pe malul marii, aventurile cu barca, balaceala in mare si distractia din club.

« Am filmat in jurul insulei Zakynthos si ne-am simtit ca in vacanta. Peisajele de acolo sunt de-a dreptul minunate. Ne-am distrat copios, mai ales ca am avut de interpretat rolul unor indragostiti, iar la secventele unde trebuia sa ne mangaiem ne bufnea rasul pe toti din echipa. » povesteste Liviu Hodor.

See Also

Piesa “ Sweet Love” a fost lansata de Liviu Hodor si Mona la inceputul acestei veri. Vocea senzuala a Monei si sound-ul catchy, avand la baza acordeonul – amprenta folosita de Liviu inca de la debut, au facut ca “ Sweet Love” sa fie una dintre cele mai ascultate piese a verii.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top