Now Reading
Photoshoot profesional pentru evenimentul caritabil STAND TOGETHER

Photoshoot profesional pentru evenimentul caritabil STAND TOGETHER

­

Publicatia online de monden, Star Gossip,  organizeaza un eveniment caritabil impreuna cu Ora de Timis pe data de 29 septembrie, in clubul River Deck din Timisoara. La concertul caritabil cu titlul “Stand Together”, vor lua parte cativa dintre cei mai importanti artisti locali: Caylla, Malenna, Silviu Pasca, Muneer, Phaser, Sign, Anastasia si Calin Lupu, ce vor canta live pentru o cauza nobila.

Fondurile rezultate in urma acestui eveniment vor fi destinate fundatiei “Salvati copiii”, in acest scop sa-l ajutam pe Alex care se lupta cu sindromul Down si leucemie.

Miercuri, 21 septembrie a fost realizat un photoshoot profesionist de catre Matusciac, cu artistii ce vor lua parte la acest eveniment, fotograful declarand:

“Mi-a facut placere sa colaborez cu persoanele care isi rup din timpul lor pretios pentru a se implica in astfel de proiecte umanitare. Am ajuns la ora 11 dimineata pe set unde am petrecut 4 ore intense dar, nu s-a simtit acest lucru, deoarece artistii care sunt implicati in acest eveniment caritabil sunt foarte sociabili si se poate lucra foarte bine.”

Photoshooting-ul a avut loc la Sala 2 a Teatrului National “Mihai Eminescu” din Timisoara.

In curand vom reveni cu mult mai multe detalii despre acest eveniment care se anunta a fi unul pe masura timpului acordat.

Parteneri: Ora de Timis, Kiss FM, Analog TV, ADP, River Deck, Fundatia Salvati Copiii

POVESTEA LUI ALEX

Povestea lui Alex:

Dintr-o drama în alta! O familie din Timisoara trece prin clipe greu de descris în cuvinte. Aripile unor viitori parinti, Diana si Cristi, s-au frânt în clipa în care medicul i-a anuntat ca fiul lor va veni pe lume cu sindromul Down. Nu s-au dat însa batuti. Intelectuali de profesie, cei doi au renuntat la lecturile cu care erau obisnuiti si au început sa citeasca tratate de medicina. Fiul lor, Alexandru, în vârsta de 4 ani, a avut o copilarie atent îngrijita de mama si apoi de specialisti în kinetoterapie si pediatrie. Evolutia lui Alexandru a fost excelenta, cu modificari minime fata de un copil neafectat cromozomial, spune medicul pediatru Mihai Gafencu, presedintele Organizatiei Salvati Copiii Timis. Mama i s-a dedicat trup si suflet, a renun?at la profesie si l-a îngrijit atent. Primeste de la stat o suma derizorie ca îngrijitor al micutului. Însa nenorocirea a lovit din nou. Alex a avut dureri la picioare, iar investigatiile au aratat ca sufera de leucemie. Între timp, mama lui Alex, Diana, a ramas însarcinata cu cel de-al doilea copil. Un act de curaj, care solicita intens corpul unui om ce trece printr-o grea încercare. Terapia agresiva cu citostatice a început si Alex suporta stoic dar greu. Tatal a plecat de la locul de munca, iar acum familia traieste din ajutorul de îngrijitor al mamei, povesteste medicul Gafencu.

Styling: Claudio Ciubotaru
Foto: Matusciac Alexandru
Asistent: Seemo Feemo
Locatie: Sala 2 Teatru National Timisoara

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top