Now Reading
Videoclip: Andy Platon – “Velvet love” @ “Intre doua lumi”

Videoclip: Andy Platon – “Velvet love” @ “Intre doua lumi”

Volumul “Intre doua lumi” scris de Claudia Moscovici a fost lansat de catre Curtea Veche Publishing pe data de 21 septembrie la Institutul Cultural Roman, printr-o prezentare ce a surprins publicul cu un nou concept, acela de music-video pentru o carte!
Conceptul inedit de music-video pentru o carte le apartin in totalitate lui Andy Platon (cunoscut si sub pseudonimul artistic de “Soundland”) si Claudiei Moscovici. Acesta a debutat în anul 2009 cu piesa “Lost Without You”, care a intrat în finala concursului de compozitori “Battle of Songs”, fiind bine primita in tari precum Franta, Rusia, Turcia , de asemenea, fiind luata in considerare printre posibilele nominalizari la “Shockwave NME Music Awards 2010”.

Andy Platon mai este cunoscut si pentru colaborarile cu: Troy Lynch – The BeatBoyz(T.I., Gucci Mane, 112 etc ), Loredana Groza, Marius Nedelcu feat. Alexandra Ungureanu, Irina Popa, Xonia, Anthony Icuagu(ex. Insane), Ianna Novac(ex. ASIA, Ladies); colaborand si primind aprecieri de la producatori renumiti si publisheri din industria muzicala internationala.

See Also

Noul single se numeste “Velvet Love”, iar impreuna cu clipul, care este regizat tot de Andy, fac un mic rezumat, plin de emotie, al cartii. Actrita principala este Ioana Picos cunoscuta pentru rolurile sale din Glass House, Diaz, Aniela, Iubire si onoare, La Bloc etc.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top