Now Reading
Ruslana va sustine un concert incendiar la Focsani

Ruslana va sustine un concert incendiar la Focsani

Focsanenilor li se pregateste o surpriza de proportii la actuala editie a festivalului vinului Bachus. Ruslana, câstigatoarea Eurovision 2004, va sustine un recital incendiar vineri (30 septembrie), în prima seara a festivalului. Artista din Ucraina a promis ca va încinge atmosfera concertului ce se va desfasura în Pia?a Unirii din Focsani si îi va surprinde pe toti cu noile sale hituri extrase de pe ultimul sau album international.
Ruslana a câstigat concursul Eurovision 2004 cu piesa “Wild Dances” si detine recordul de puncte – cele mai multe obtinute de un artist de sex feminin (280). În anul 2006, a fost votata drept cea mai buna câstigatoare de la Eurovision într-un clasament realizat de televiziunea nationala din Germania. În anul 2009, a primit doua premii la Asia Song Festival (cel mai imprortant festival muzical din Asia) la categoriile “Special Award” si “Best Act”.
Piesa “Wild Dances” a devenit un hit european cucerind topurile muzicale din Belgia unde a stationat pe prima pozi?ie timp de zece saptamâni consecutive stabilind un record în tara respectiva, Grecia, Rusia, Turcia, Ucraina, dar si Suedia.
Primul sau album international “Welcome to my wild world” a vândut peste 2 milioane de copii si a primit discul de platina în Belgia, Cehia, Slovacia si Ucraina.

Ruslana se afla la cea de-a saptea vizita în România. Artista a mai sustinut recitaluri la Bucuresti, Craiova, Bra?ov si Sibiu, ultimul având loc pe data de 25 iunie 2011 la Bucuresti.
Festivalul vinului “Bachus” 2011 se va desfasura în perioada 30 septembrie – 2 octombrie la Focsani.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top