Now Reading
Elena Gheorghe va canta pe aceeasi scena cu X-Zibit

Elena Gheorghe va canta pe aceeasi scena cu X-Zibit

Este din ce in ce mai clar ca 2011 este anul realizarilor pentru frumoasa Elena Gheorghe. Artista se bucura numai de impliniri in viata personana iar cariera ei muzicala este intr-o continua ascensiune.
Disco Romancing” si “Midnight Sun” sunt piesele cu care Elena a cucerit practic intreaga lume. Rand pe rand cele doua single-uri au ajuns hituri in tarile unde au fost licentiate prin intermediul Cat Music.
In urma acestui succes si invitatiile de a canta in respectivele tari vin din ce in ce mai des. Chiar sambata aceasta, Elena va fi in Germania pentru doua concerte ocazie cu care artista va bifa o premiera personala: va canta pe aceeasi scena cu nimeni altul decat artistul international Xzibit.
Dupa show-rile din Germania, artista se reintoarce in Spania, unde are programat incepand cu 7 octombrie un turneu de o saptamana. Aici Elena este foarte indragita si asteptata de fani. Piesele ei au ajuns no.1 la cel mai ascultat post de radio dance spaniol, Maxima Fm si au ramas in top saptamani la rand. Acum “Midnight Sun” se afla pe locul 2, dupa ce saptamana trecuta a ocupat prima pozitie in clasamentul muzical, piesa Elenei fiind prezenta in top de nu mai putin de 16 saptamani.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top