Now Reading
“Stand together” – primul eveniment caritabil organizat de Star Gossip – un adevarat succes!

“Stand together” – primul eveniment caritabil organizat de Star Gossip – un adevarat succes!

Pentru ca ingerii au intotdeauna voci pentru cei ce au nevoie sa ii asculte, ieri noapte la River Deck, a avut loc evenimentul Stand Together pentru Alex; un baietel de 4 ani care are sindromul Down si leucemie.
Evenimentul a fost organizat de noi, Star Gossip in colaborare cu Ora de Timis sub patronajul Salvati Copiii, filiala Timis si a fost prezentat de catre Gabriel Hort si Simona Vegh
.
Dupa noaptea de ieri, in contul lui Alex au intrat 6742 RON. Caylla, Malenna, Silviu Pasca, Muneer, Sign, Phaser, Anastasia si Calin Lupu sunt artistii care au facut acest lucru posibil
.
Sfarsitul evenimentului a gasit auditoriul cantand impreuna cu artistii imnul Stand Together, piesa compusa de Anthony Icuagu.

Ieri seara Carina, solista trupei Phaser si-a sarbatorit si ziua ei de nastere. Dupa ce artistii si-au facut rondul pe scena, Dj-ul a trecut la platane pentru a anima si mai mult noaptea.

Multumim Radu Hambaras pentru gazduirea acestui eveniment in River Deck si multumim tuturor celor care au donat si au fost prezenti ieri seara la concert! Multumim si partenerilor acestui eveniment: Analog Tv, Kiss Fm, ADP, Teatru Natonal Timisoara, Essenza Shoes si Endless by Alina Latan ( www.endless.ro). Make-up-ul artistiilor si a prezentatorilor a fost realizat de catre Adela Banciu si Marius Lupu de la Nikolas Studio. Hairstyling-ul a fost semnat de catre Cristina Keresztes.

Zilele acestea revenim cu un material video Making Of…Stand Together.

Va lasam mai jos cateva poze din timpul Sound Check-ului , de la machiaj si din timpul concertului, de asemenea si cateva din prestatiile scenice live de succes.

Anastasia & Calin Lupu

See Also

Cayla

Malenna

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top