Now Reading
Chanel – Pret-a-Porter – AUTOMNE – HIVER 2011/2012

Chanel – Pret-a-Porter – AUTOMNE – HIVER 2011/2012

Uita de culoare si de lumina, tu, cel ce intri in universul Chanel. Pentru sezonul rece, Lagerfeld pare sa fi avut in minte ramasitele apocalipsei, cu lava vulcanica racita, pamant ars si paduri cuprinse de ceata. Aproape ca vezi cenusa asezata pe jachetele negre, ori pe ghetele din piele de aceeasi culoare si iti amintesti de creatiile lui Yohji Yamamoto, poetul negrului.

Imbracate in tinute de iarna cu un aer utilitar, modelele au defilat pe o pasarela serpuind printre rocile carbonizate si brumate. Colectia poate fi astfel descrisa: intunecata, dura, misterioasa, dar nu lipsita de o oarecare frumusete. Stilul si eleganta sunt date de piesele scoase parca din romanele gotice: tunici, cape, saluri, funde ce prind gulerele camasilor. Dupa defilare, designerul a explicat: “Lumea este un loc intunecat“.

Elementele ce poarta semnatura Chanel au fost reinterpretate pentru a se incadra in viziunea designerului. “Layering”-ul sau purtarea mai multor strate de haine este, dupa cum se stie, nu doar o idee buna pentru a mentine constanta temperatura corpului, ci si o tendinta a ultimilor ani.

See Also

Look-ul urmarit este unul androgin. Materialele preferate sunt numai bune pentru anotimpul rece: impletituri din lana, tweed, stofa groasa. Li se adauga catifeaua, sifonul, dantela, organza si paietele. Negrul domina pe catwalk, in special negrul lucios, dens insotit de gri petrol, fumuriu, breumarin, verde smarald si alb fildes.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top