Now Reading
Hermes Models: Casting pentru Timisoara Fashion Week 2011

Hermes Models: Casting pentru Timisoara Fashion Week 2011

Hermes Models este cea mai mare agentie de modele din Transilvania, cu sediul central la Cluj Napoca, cu cele mai multe evenimente, detinatoare Man’s Fashion Week – cel mai mare eveniment dedicat modei masculine din Romania.

HM si-a inceput activitatea in 2008 ca agentie de modele masculine, in 2011 ajungand sa fie cea mai importanta agentie de modele din Transilvania, cu o activitate bogata atat in Romania cat si in Europa. Printre clientii lor se numara firme consacrate din capitalele modei, precurm Milano, Paris, Londra sau New York.

Agentia HM are trei deparlemente de activitate: Fete, Baieti si New Faces.

Departamentul New Faces este specializata in gasirea de noi talente si este responsabila cu modelarea si lansarea lor in domeniul modelingului. Filozofia de baza a acestui department este imbinarea carieie de modeling cu scoala, fiecare incepator avand libertalea sa decida in ce masura se implica in activitatea de model. Totodato nu se percepe Taxa de casting si se ofera stagiu de pregatire gratuit!

La HM contractele de colaborare cu modele sau cu incepotori se negocieaza pe caz concret, cu fiecare persoana in parle, ceea ce face posibila asigurarea unor conditii de colaborare personalizate dupa exigentele si asteptarile fiecarui contractant.

Agenlia HM functioneaza in regim de agentie de publicitcrte si organizan de evenimente.

Ieri in, Iulius Mall din Timisoara, a avut loc primul casting din oras pentru Timisoara Fashion Week. Juriul este format din Diana Balu, Adrian Haiduc, Cristina Dima si Sebastian B. La casting au fost prezenti circa 100 de partecipati si cu experienta dar si fara.

See Also

Astazi, 9.10.2011, este ultima zi de casting pentru Timisoara Fashion Week. La casting sunt asteptati baieti si fete cu sau fara experienta in modeling si vor sa lucreze, respectiv sa debutese la cea mai mare agentie de modele din Transilvania, singurul intermediator de modele masculine pe international din Romania, si acum spre bucuria fetelor, primesc si fete in agentie!

Va asteptam astazi intre orele 17-21 la Iulis Mall la parter langa magazinul Orsay. Varsta intre 14-27 de ani.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top