Now Reading
Album preview: Pixie Lott – “Young foolish happy”

Album preview: Pixie Lott – “Young foolish happy”

Desi are doar 20 de ani, Pixie Lott se pregateste deja de lansarea celui de-al doilea album din cariera sa muzicala. Acesta va purta titlul “Young foolish happy” si este preconizat a aparea pe piata pe data de 7 noiembrie. Va include colaborari cu nume precum : Stevie Wonder, Tinchy Stryder si John Legend.
Astazi au aparut in online tracklist-ul pentru varianta simpla si cea deluxe a albumului, dar si un sample de 30 de secunde.

1. Come Get It Now
2. All About Tonight
3. What Do You Take Me For? (feat. Pusha T)
4. Nobody Does It Better
5. Kiss The Stars
6. Stevie On The Radio (feat. Stevie Wonder)
7. Everybody hurts Sometimes
8. Dancing On My Own (feat. Marty James)
9. Birthday
10. Bright Lights (Good Life) Part II (feat. Tinchy Stryder)
11. Perfect
12. You Win (feat. John Legend)
13. We Just Go On
14. Young Foolish Happy

Deluxe Edition
14. Till The Sun Comes Out
15. The Thing I Love
16. I Throw My Hands Up
17. Black As Rain
18. Paper Planes
19. What Do You Take Me For? (Benji Boko Remix)
20. Young Foolish Happy

See Also

What's Your Reaction?
In Love
Not Sure
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top