Now Reading
Smiley – live @ zilele Iulius Mall, Timisoara

Smiley – live @ zilele Iulius Mall, Timisoara

Duminica a avut loc in Timisoara unul dintre cele mai mari evenimente care se intampla anual in oras! Centrul comercial Iulius Mall a fost un magnet pentru toti timisorenii care au venit in numar mare sa asiste la spectacolul general de dans, concerte live, premii numeroase si diverse dar mai ales reduceri!

Fely, Horea & Florea au deschis seara cu un concert live 100%. Cumparaturile la preturi mici au fost la ordinea zilei, chiar daca este criza oamenii au profitat din plin de reducerile oferite la haine, incaltaminte, bijuteri si multe altele!

Cei prezenti la eveniment au apreciat Fashion Show-ul serii care a oferit ocazia perfecta descoperirii ultimelor tendinte din domeniul hainelor, incaltamintei si a accesoriilor. Modelele au fost oferite de Hermes Models care isi face prezenta pe piata de modele din Timisoara.

La ora 23:00 pe scena amplasata la demisolul Iulius Mall a urcat si invitatul special al serii, Smiley, care a oferit publicului un spectacol pe cinste!

Fanii au cantat cu artistul cele mai cunoscute piese ale sale precum , “Love is for free”, “Plec pe marte” sau “Preocupat cu gura ta“.

See Also

Smiley a declarat pentru Star Gossip : “Publicul timisorean este intotdeauna electrizant si intotdeauna imi place sa ma intorc in acest oras!”

Distractia serii a continuat, mai ales pentru cei care au vizitat magazinele care au oferit reduceri importante! Actiunea s-a dovedit si in acest an un real succes si asteptam la anul o editie si mai buna!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top