Now Reading
Concurs Cat Music – Castiga un loc la concertul Pasarea Colibri & Band

Concurs Cat Music – Castiga un loc la concertul Pasarea Colibri & Band

Pasarea Colibri marcheaza 19 ani de muzica de cea mai buna calitate printr-un concert exceptional, vineri 25 noiembrie, ora 19.30, la Sala Palatului.

Cu acesta ocazie, pentru cei mai fani dintre fani, Cat Music pune in concurs 5 inviatii duble la concert!

Cum participi? Nu trebuie decat sa scrii pe wall-ul de Facebook Cat Music care este piesa ta preferata de la Pasarea Colibri si sa tag-uiesti in status persoana cu care vrei sa vii la concert. Poti fi unul dintre cei 5 norocosi care, insotit de un prieten, ii va vedea si asculta live pe Mircea BaniciuMircea Vintila, Vlady Cnejevici, Teo Boar, Cristi Iorga si Marian Mihailescu pe 25 noiembrie la Sala Palatului.

Perioada desfasurarii concursului este 15-23noiembrie. Castigatorii vor fi stabiliti prin tragere la sorti miercuri, 23 noienbrie si vor fi anuntati in pagina de Facebook Cat Music.

Biletele pentru concertul Pasarea Colibri & Band s-au pus in vanzare la Sala Palatului, magazinul Muzica, in retelele magazinelor Humanitas, Diverta, Germanos, Vodafone, Orange, Carturesti si Domo si online pe : bilete.ro, eventim.ro, ticketpoint.ro, myticket.ro si blt.ro,la mai multe categorii de pret.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top