Acum citește
[PHOTOSHOOTING] STAND TOGETHER FOR VIVART

[PHOTOSHOOTING] STAND TOGETHER FOR VIVART

Concertul caritabil ce include nume precum Malenna, Cayla, Fely Donose, Silviu Pasca, Anastasia Sandu si Calin Lupu si care va avea loc pe data de 17 decembrie 2011, in club No Name din Timisoara cu incepere de la orele 22:00 a beneficiat vineri, 09 decembrie, de un photoshooting profesionist realizat de talentatul fotograf Matusciac cu artistii ce vor lua parte la acest eveniment. Talentatul fotograf a declarat:

“Mi-a facut placere sa colaborez inca o data cu persoanele care sunt implicate in acest proiect. Cu unii dintre ei ma cunoasteam deja deoarece am avut ocazia sa lucram la proiectul precedent care a fost un adevarat succes! De data aceasta am ajuns la ora 12 pe set unde am petrecut cateva ore intense dar nu s-a simtit acest lucru, deoarece artistii care sunt implicati in acest eveniment caritabil sunt foarte sociabili si se poate lucra foarte bine intr-un astfel de mediu, alaturi de ei. Cred eu ca va fi un concert la care merita sa mergem cu toti!”

Photoshooting-ul a avut loc la Sala 2 a Teatrului National “Mihai Eminescu” din Timisoara carora le multimim pentru sprijinul acordat.

Tu ce faci pe 17 decembrie 2011?

FACEBOOK EVENT

Vezi și

FOTO MAKING OF

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus