Now Reading
Kamelia a desemnat castigatorul concursului cel mai TaRemix!

Kamelia a desemnat castigatorul concursului cel mai TaRemix!


Vineri 13 ianuarie Kamelia a desemnat castigatorul concursului national de remixuri la piesa Prima oara care a facut valuri in toata tara si se apropie cu pasi repezi spre 3.000.000 de vizualizari pe youtube. Concursul a fost jurizat de catre producatorul George Hora, Dj Andi  ( Radio 21 & Vibe FM ), Dj Marius Onuc ( Pro FM & Dance FM ), Olix ( Kiss FM), Adi Mihaila ( Radio ZU).

Muzica buna nu are frica de ghinion, tocmai de aceea Kamelia a ales o zi cu puternice superstitii pentru a anunta castigatorul. Se pare ca soarele din Ibiza straluceste in muzica romaneasca deoarece dintre cele peste 50 de remixuri inscrise la concurs marele castigator este IBIZA SUN OF A BEACH pe care il poti asculta aici : http://soundcloud.com/kameliaofficial/kamelia-prima-oara-ibiza-sun

Autorul remixului este Bot Ciprian. Are 33 de ani, s-a nascut la Lugoj dar locuieste in Timisoara de ani buni. A studiat la Universitatea Politehnica si de meserie este inginer. A inceput sa lucreze in domeniul productiei muzicale in urma cu 6 ani, a colaborat cu radiouri si artisti locali.

Cum ai aflat despre concursul Cel mai TaRemix?
Bot Ciprian: Am aflat din presa online despre concurs iar cand am ascultat varianta acapella a piesei Prima Oara am avut imediat cateva idei. Se potrivea perfect cu unul din stilurile mele preferate in muzica, cel Balearic. Mi-am imaginat un sunet de vara, mare … Ibiza. De aici mi-a venit si ideea numelui “Ibiza sun of a beach”

Cat timp ti-a luat sa concepi remixul ?
B.T. Am lucrat la remix aproape 6 zile. Pot sa spun ca am avut inspiratie, deoarece daca nu simt melodia pot lucra la un remix si o luna pana sa obtin o varianta care sa ma multumeasca.

Ce influente se gasesc in remixul Ibiza Sun of a beach, si cat de complex este?
B.T. Directiile principale ale remixului sunt Balearic si Melodic Trance. Am vrut sa creez un remix de o complexitate medie, pot spune ca pe o scara de 1 la 5 complexitatea este undeva la 3.5. Cu cat un remix este mai complex cu atat se indreapta mai mult catre muzica underground. Asa ca am ajuns la un echilibru, remixul este radio- friendly, este potrivit pentru club dar are si complexitatea necesara pentru a fi deosebit.

Ce parere ai despre regulamentul concursului si sistemul de punctare?
B.T. Apreciez foarte mult faptul ca acest concurs a fost jurizat. Nu sunt de acord cu sistemul de votare exclusiv pe “like-uri” deoarece este mult prea subiectiv. Un candidat poate face o campanie in cercul de prieteni de genul “hai te rog da-mi si mie un like” iar rezultatele finale nu mai sunt reale.

See Also

Ce parere ai despre Kamelia?
B.T. Kamelia este o voce distincta in muzica ce se asculta acum la noi. Are un timbru deosebit cu ceva inflexiuni de Jamaica, iar acest lucru cred ca este un mare avantaj pentru un artist. Imi place sa aud o voce deosebita ca si a ei, ce iasa din tiparul obisnuit. M-am simtit onorat sa castig titlul Cel mai TaRemix Prima Oara.

Kamelia si Bot Ciprian vor realiza in scurt timp o sedinta foto pentru imaginea oficiala ce va insoti remixul in toata tara.

Dupa anuntarea castigatorului, Kamelia a plecat in sudul tarii pentru un concert la Motru judetul Gorj.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top