Now Reading
Concurs de remixuri ROA – Electronique Simaptique

Concurs de remixuri ROA – Electronique Simaptique

Roa lanseaza o provocare sonora pentru toti cei care vor sa se faca auziti in lumea producatorilor si DJilor: concurs de remixuri pentru piesa Electronique Simaptique.

Concursul de remixuri se desfasoara in perioada 15 ianuarie – 15 februarie, iar detaliile se gasesc pe Facebook: http://www.facebook.com/events/276766405711954/.

Doritorii trebuie sa acceseze site-ul si sa utilizeze aplicatia Audiotool pentru a remixa piesa. Cele mai reusite remixuri vor fi premiate fie cu MIDI Controllere, tricouri sau casti audio profesionale. Dupa ce remixurile au fost realizate, acestea trebuie trimise pe adresa remix@roamusic.ro.

Compozitiile participantilor vor fi evaluate de un juriu cu experienta in industria muzicii electronice romanesti, dupa cum urmeaza: DJ Marika, DJ Bully, Not SoCommon DJ, Andrei Constantinescu si  Junkyard, iar criteriile de jurizare se bazeaza pe creativitate, stil inovativ, muzicalitate, dar si pe faptul ca realizarea remixului trebuie sa fie cat mai apropiata de standardele profesioniste de productie si masterizare audio.

See Also

Castigatorii concursului vor fi anuntati pe data de 25.02.2012 pe site-ul concursului www.roamusic.ro/concurs_remix.html si pe pagina www.facebook.com/roamusic.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top