Now Reading
Silviu Pasca & Friends – Romanii au talent

Silviu Pasca & Friends – Romanii au talent

In editia de vineri, 24 februarie, au fost multi concurenti care au starnit admiratia juriului, a sali si a celor 6 milioane de telespectacori din intreaga Romanie!

Pe Silviu Pasca il cunoastem inca de la primul eveniment pe care STAR GOSSIP l-a organizat: Stand Togheter.

“Participarea mea la concursul Romanii Au Talent este una prin care vreau sa imi demonstrez mie, celor care ma sustin si totodata si celor care ma contesta faptul ca am ceea ce-mi trebuie ca sa reusesc in domeniul acesta! Nu sunt neaparat condus de mirajul banilor, cat de implinirea sufleteasca care mi-ar oferi-o castigarea acestui concurs!!”

“A fost tare, am avut foarte multe emotii. Filmariile cu publicul au avut loc in luna iunie la Teatrul National din Timisoara, unde alaturi de mine a fost iubita mea Elena Popa si prieteni mei. La o eventuala urmatoare etapa in mod sigur nu o sa va dezamagim!”

spune Silviu Pasca.

Silviu Pasca este nascut in 3 decembrie 1985 in orasul Dumbraveni , jud Sibiu, intr-o familie linistita si impreuna cu Teodorescu Grigore, 27 de ani, percutionist , Groszmuk Theodor, 30 de ani, liber profesionist, Cornea Vladimir, 30 de ani, Team Leader & Analysis la Continental Automotive a decis sa partecipe la Romanii au Talent.

“Eu, in cercul meu de prieteni de la Timisoara , toti copii frumosi :p , ma vedeam mereu ca fiind “The funny fat kid who tags along”. Acest lucru se intampla datorita faptului ca medicii de-a lungul vietii mi-au recomandat sa ma feresc de efort fizic ,datorita lipsei de calciu din organism. Insa, pe la 22 de ani, a sosit vremea sa-mi iau inima-n dinti si sa ma apuc de miscare..astfel ajungand sa slabesc n jur de 25 de kg facand sport si mancand corect, pana la 23 de ani. Consider ca asta e una din cele mai mari realizari in plan personal pt mine!”

Cu toti consideram ca avem nevoie de putin mai mult dinamism in viata noastra profesionala. Sivliu a renuntat la un job sigur pentru a urma o cariera in muzica, cu toate ca parinti lui au fost foarte nemultumiti de acest lucru. Ca toti parinti de altfel!

“Momentan imi asigur traiul din banii castigati in urma colaborarilor in concerte cu Phaser si Fely and the Band. Pasiunea pentru muzica, nu pot spune ca a fost intamplatoare.. de mic copil fredonam orice auzeam la radio.. insa nu am constientizat niciodata faptul ca as putea sa fiu efectiv un solist vocal.”

See Also

A luat prima oara micrifonul in mana intr-un club de Karaoke unde a fost remarcat de un membru al trupei Phaser cu care a inceput o colaborare pentru niste concerte live si aceasta colaborare continua si in ziua de astazi .De asemenea , face parte , ca si colaborator intr-o trupa acustica despre care am scris: foarte talentata Fely Donose, chitaristul Horea Crisovan si Florin Cvasa. In scurt timp, pasiunea pentru muzica s-a amplificat enorm, astfel.. la inceputul anului trecut a hotarat ca ar fi cazul sa duca cariera lui muzicala la un nou nivel si sa isi fac un studio de inregistrari personal !

” Am achizitionat in mare parte  echipamentul necesar pentru un studio.Insa in aceasta perioada…am ramas fara fonduri in procesul de amenajare a spatiului pt studio. Astept vremuri putin mai bune..ca sa pot sa-mi indeplinesc acest vis, de a avea un studio, si de a-mi produce propria muzica!”

FACEBOOK: Silviu Pasca | The Guy

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)
  • Bravo baieti, Bravo Silviu Pasca!! noi stim cate aveti de oferit si cat sunteti de tari!! succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top