Now Reading
FASHION FLASH – DENIS SAVESCU

FASHION FLASH – DENIS SAVESCU

Nonconformism, ambitie si fotografie buna, asa poate fi descris Denis Savescu, unul dintre cei mai buni artisti de foto din Timisoara si fresh pe piata fotografica romaneasca. Pe Denis l-am descoperit drept un om cu o personalitate complexa, un om natural, ce nu se sfieste sa spuna lucrurilor pe nume, iar modul sau direct de a fi, face ca lumea din jurul lui sa il simpatizeze si mai mult. Daca v-am starnit curiozitatea si vreti sa aflati mai multe despre Denis atunci urmariti interviul urmator:

Daca ar fi sa incepem cu inceputul; care ar fi acesta?

Am 16 ani si sunt inca elev la liceul de Arte Plastice din Timisoara. Am descoperit pasiunea pentru foto acum 2 ani, intr-o vacanta la mare impreuna cu familia. Primele poze le-am facut cu aparatul foto al mamei mele (artist plastic). M-am reantors in Timisoara si am inceput sa ma interesez mai mult de aparate foto profesionale si sa privesc fotografia ca pe un job dincolo de hobby.

Ce tip de fotografie iti place cel mai mult?

Imi place fotografia de moda, consider ca imi stimuleaza creativitatea, ma atrage si imi solicita atentia pentru detalii de beauty, fashion & hair styling….. mult mai mult decat alte fotografii…

Iti place in mod special un fotograf anume din lume? Dar de la noi? De ce?

Imi plac mai multi, cateva nume pe care le urmaresc in mod constant ar fi Terry Richardson sau Victor Demarchelier…..fac poze diferite si spectaculoase si folosesc abordari imprevizibile. In Romania il admir pe Edward Aninaru il consider cel mai talentat in munca alaturi de vedete. Am avut ocazia sa-l cunosc, este un om special, este altfel, relaxat si impresionant de creativ si….ii plac ‘’alunele nebune’’ :)

See Also

Sa incercam si o intrebare mai clasica: 3 cuvinte care te-ar defini?

Sufletist, inventiv si curios de orice informatie din domeniul meu….:P

Cu ce alti fotografi locali dar si din tara ai colaborat sau ti-ar placea sa colaborezi

Pe plan local am lucrat cu Alexandru Hreniuc , alaturi de el am realizat si o sedinta foto in Paris, in prezent mai colaborez cu Adrian Zaharia, tot din Timisoara iar in Bucuresti ma bucur pentru ca am avut ocazia sa lucrez pentru Elite Model Look, alaturi de Oltin Dogaru.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)
  • sant impresionata si nu pot decat sa-i doresc mult succes si multe realizari in viata.. sant convinsa ca va fi un nume ce va fi pe buzele tuturor ne vom mandri cu el oriunde si oricand . din suflet BRAVO LUI SI FAMILIEI CARE L_A SUSTINUT>>>>

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top