Now Reading
Fii prorpia ta stilista – interviu Irina Markovits

Fii prorpia ta stilista – interviu Irina Markovits

Timisoara (28-29 aprilie, la Eve Fashion Lounge)

Care sunt beneficiile pe care le aduce consilierea de imagine?
Consilierea de imagine trebuie vazuta ca un proces in etape, nu se concretizeaza doar intr-o singura sedinta, punctuala care da nastere unei metamorfoze spectaculoase. Beneficiul esential este ca in cadrul sesiunilor individuale toate recomandarile pe care le ofer clientelor si clientilor sunt personalizate : in functie de tipul de silueta, de pigmentatie, de preferintele vestimentare, de buget, de varsta, de stilul de viata, de imaginea pe care si-o doresc femeia sau barbatul cu care discut. Pe langa recomandari si informatiile teoretice, clientii primesc si anumite « instrumente » care ii insotesc in procesul de schimbare sau imbunatatire a imaginii, exercitii si sesiuni practice care ii ajuta fie in crearea unor tinute noi (in cazul sesiunilor de personal shopping), in gestionarea noii garderobe (in timpul sedintelor de evaluare a garderobei), in descoperirea si exersarea unei noi expresivitati si creativitati vestimentare.

Daca ar fi sa fac o analogie, consilierea de imagine este similara procesului de coaching. Asa cum un coach te asista spre gasirea unei solutii care sa se potriveasca atitudiniii, comportamentului, valorilor proprii si te indruma spre realizarea acesteia, un consilier de stil te ajuta sa intelegi ce tip de stil sau imagine iti doresti, iti ofera recomandari, informatii si instrumente, ramane alaturi de tine pe termen mediu sau lung, existand actualizari, verificari, confirmari ale stilului vestimentar adoptat.

Odata incheiat curusl “Fii prorpia ta stilista”, este capabil clientul sa continue singur?

See Also

Chiar acesta este scopul cursului « Fii propria ta stilista » ! Pe parcursul celor doua zile, fetele vor primi o serie de informatii si explicatii despre propriile conformatii si pigmentatii, despre felul in care pot folosi culorile si detaliile vestimentare pentru a-si echilibra silueta, despre ce anume din personalitatea lor le face sa rezoneze cu un anume stil vestimentar, despre drumul si etapele catre o actualizare a imaginii. Toate aceste informatii sunt sustinute practic prin folosirea unei selectii de piese vestimentare aflate la fata locului si prin crearea, in timpul cursului, a unei fise-profil individualizata, ale carei principii si recomandari sa poata fi aplicate dupa curs, in garderoba proprie. In plus, cursul este foarte interactiv, participantele pot veni cu tinute care sunt evaluate si apoi discutam cum pot fi imbunatite, discutam despre combinatii de culori, despre cum folosim accesoriile, unde si cum facem shopping…

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top