Now Reading
Verde pentru biciclete @ Timisoara 22 aprilie 2012

Verde pentru biciclete @ Timisoara 22 aprilie 2012

Timisoara pe bicicleta este mult mai frumoasa decat pe jos sau cu masina! In general , sunt prezenti peste o mie de oameni; fie soare fie ploaie noi pedalam, adevati biciclisti nu se tem de conditiile vremii. Romina Faur – coordonator verde pentru biciclete

„Verde pentru Biciclete” are placerea de a-i invita pe toti timisorenii sa pedaleze din nou ampreuna pe strazile orasului la “Pedalarea de Primavara” din data de 22 aprilie 2012. Acest eveniment are drept scop ancurajarea utilizarii bicicletei de catre timisoreni ca alternativa de deplasare an scop recreativ sau sportiv si an activitatile cotidiene.

Folositi bilcileta in fiecare zi pentru ca beneficiile sunt multe: sanate si economie. La nivelul comunitati se pot genera economi foarte importante; pana la zeci de milioane de euro pe an. Cu siguranta in cursul acestui an va aparea un sistem de inchiriere si in Timisoara. – Emil Cristescu – initiator campanie

Pedalarea de primavara” va continua seria de activitati an aer liber, mult asteptate de timisoreni, o data cu venirea primaverii. An acest sens, „Verde pentru Biciclete” a pregatit un program special:

la ora 10:00 se va da adunarea biciclistilor pe Platforma Timco – la Casa „Verde pentru Biciclete”; an asteptarea plimbarii, timisorenii care nu au deja un numar de bicicleta vor primi unul an mod gratuit.

la ora 11:00, cei prezenti vor pedala pe urmatorul traseu: Calea Circumvalatiunii – Bulevardul Republicii – Bulevardul Iuliu Maniu – Bulevardul 16 Decembrie – Bulevardul Constantin Brancoveanu – Splaiul Tudor Vladimirescu – Bulevardul Mihai Viteazul – Bulevardul Victor Babes – Strada Cluj – Bulevardul Corneliu Coposu – Splaiul Nistrului –  Piata Badea Cartan – Bulevardul Take Ionescu – Strada Popa Sapca – Parcarea Iulius Mall – Calea Circumvalatiunii – Strada Gheorghe Lazar – Piata Marasti – Piata Unirii.

See Also

-la ora 12:30, la finalul plimbarii pe biciclete, vom poposi an Piata Unirii unde vom pregatii o surpriza!

Va asteptam cu drag sa pedalati alaturi de noi!


What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top