Now Reading
Verde pentru Biciclete – un motiv pentru arderea caloriilor!

Verde pentru Biciclete – un motiv pentru arderea caloriilor!

Daca ai de gand sa scapi de cateva kilograme, mersul pe bicicleta poate fi un prim pas. Este un exercitiu usor si extrem de eficient in arderea caloriilor.

Mersul pe bicicleta la viteza moderata te ajuta sa arzi circa 235 de calorii in doar o jumatate de ora. De aceea, Verde pentru biciclete poate fi aceea ora pe zi de mers pe bicicleta care este ideala ca sa slabesti.

Pedalarea de primavara” , evenimentul mult asteptat de timisoreni, o data cu venirea primaverii a pregatit un program special la care noi, Star Gossip | Lifestyle parteneri oficiali ai evenimentului, va invita sa luati parte:

la ora 10:00 se va da adunarea biciclistilor pe Platforma Timco – la Casa „Verde pentru Biciclete”; an asteptarea plimbarii, timisorenii care nu au deja un numar de bicicleta vor primi unul an mod gratuit.

la ora 11:00, cei prezenti vor pedala pe urmatorul traseu: Calea Circumvalatiunii – Bulevardul Republicii – Bulevardul Iuliu Maniu – Bulevardul 16 Decembrie – Bulevardul Constantin Brancoveanu – Splaiul Tudor Vladimirescu – Bulevardul Mihai Viteazul – Bulevardul Victor Babes – Strada Cluj – Bulevardul Corneliu Coposu – Splaiul Nistrului –  Piata Badea Cartan – Bulevardul Take Ionescu – Strada Popa Sapca – Parcarea Iulius Mall – Calea Circumvalatiunii – Strada Gheorghe Lazar – Piata Marasti – Piata Unirii.

-la ora 12:30, la finalul plimbarii pe biciclete, vom poposi an Piata Unirii unde vom pregatii o surpriza!

See Also

O alta optiune ar fi sa mergi cu bicicleta impreuna cu familia sau in weekend, dar si cand mergi la job sau oriunde ai nevoie in oras. Daca iti faci timp sa mergi cu bicicleta pana la locul de munca si daca mananci sanatos, poti sa slabesti cu usurinta aproximativ o jumatate de kilogram pe saptamana. Cea mai buna alegere, atunci cand slabesti, este sa mananci sanatos si sa faci sport.

Singurul mod prin care poti inlocui caloriile arse prin mersul pe bicicleta este sa mananci bine. Chiar daca nu ajungi la nivelul si talia unui ciclist de performanta, trebuie sa ai grija sa mananci sanatos.

In legatura cu evenimentul mai sus mentionat, revenim cu multe surprize!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top