Now Reading
Mohombi – live @ Heaven Studio Timisoara + interviu exclusiv: “Muzica mea are un mesaj simplu: faceti dragoste, nu razboi”

Mohombi – live @ Heaven Studio Timisoara + interviu exclusiv: “Muzica mea are un mesaj simplu: faceti dragoste, nu razboi”

Joi seara, Timisoara a fost gazda unui concert incendiar marca Mohombi, unul dintre cei mai hot artisti ai momentului. De la “Bumpy ride “la “Coconut tree” si “Dirty situation”, publicul numeros ce s-a aflat in Heaven Studio, locatia acestui eveniment, a fredonat rand pe rand hiturile lansate de Mohombi de la lansarea sa pana in prezent si care s-au aflat in heavy rotation la toate posturile de radio din tara.
La final, nu ne-am putut abtine sa nu ii luam lui Mohombi si un interviu in exclusivitate pentru cititorii nostri si am putut descoperi, placut surprinsi fiind, un om deschis, de viata, un om care transmite energie si pozitivism prin toti porii.

Inainte recitaului lui Mohombi, publicul a avut parte de un mini – recital sustinut de Moody.

Va lasam cu video exclusive din show-ul live, de la soundcheck dar si interviul acordat in exclusivitate revistei noastre:

 • Interviu exclusiv Mohombi @ Star Gossip
 • See Also

 • Soundcheck Mohombi

 • Mohombi live @ Heaven Studio

 • What's Your Reaction?
  Excited
  0
  Happy
  0
  In Love
  0
  Not Sure
  0
  Silly
  0
  View Comments (0)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Scroll To Top