Acum citește
Pink Martini in Romania!

Pink Martini in Romania!

Degustati Pink Martini in mai!

Orchestra Pink Martini revine la Bucuresti pe 26 mai, la Sala Palatului, in cadrul turneului de promovare pentru albumul „A Retrospective”. Concertul este organizat de Events.

Pentru Pink Martini, opririle in Romania au devenit deja o traditie, membrii “micutei orchestre” declarand ca se simt aici la fel de bine ca acasa. Cu un sound ce imbina influente variate, de lacuban-jazz si muzica de camera pana la marsuri braziliene si soundtrack-uri de filme noir, cei 12 membri ai orchestrei originare din Portland, Oregon, si-au etalat pana acum repertoriul multilingvistic pe scene din intreaga lume. Muzica lor vintage, sofisticata, cosmopolita, este o plimbare nocturna prin marile porturi si orase ale lumii, cu povestile si parfumul lor. Din Orientul Mijlociu, prin porturile din Istanbul, Napoli si Lisabona, la cafenelele din Paris sau la plajele braziliene… concertele Pink Martini exclud riscul monotoniei.

„Pink Martini se inspira din musical-urile romantice de la Hollywood din anii 40 sau ’50 … cu o perspectiva mai globala. Scriem o multime de melodii … dar cantam si piese precum „Andalucia” a lui Ernesto Lecuona sau „Amado Mio”, din filmul „Gilda” al Ritei Hayworth … Intr-un anumit fel, facem arheologie muzicala, fiindca sapam prin inregistrari din trecut  si redescoperim cantece minunate”, spune liderul trupei, Thomas Lauderdale.

Vezi și

Urmand albumul „A Retrospective”, concertul de pe 26 mai va face o trecere in revista a celor 16 ani de cariera Pink Martini si va include cele mai apreciate piese ale orchestrei: „Una Notte a Napoli”, „Hang On Little Tomato”, „¿Donde Estas Yolanda?”, „Hey Eugene”, „Sympathique (Je ne veux pas travailler)”, „Lilly”, „Que Sera Sera” sau „Amado Mio”.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus