Now Reading
Tinta: un ten proaspat

Tinta: un ten proaspat

O piele trezita dimineata cum trebuie va insoreste intraga zi. Sfaturile specialistului, de bon ton (us)

Sa evitam aspectul cenusiu: apa…o gura de oxygen

Singura modalitate de a ne pregati fata pentru machiaj – curatare atenta, pentru indepartarea tuturor impuritatilor acumulate peste noapte… iata un bun inceput!

Un pahar mare cu apa minerala cand ne trezim, apoi 30 de secunde pentru a indeparta urmele somnului si a activa microcirculatia de nivelul fetei si al decolteului.

Se incepe cu apa calduta, trecantu-se progresiv spre rece.

Varianta sportive, sub dus, varianta mai blanda, cu un tampon  cosmetic. In ambele cazuri, se umezeste bine pielea, cu ajutorul unei batiste din hartie, pentru a se evita deshidratarea.

Un betisor cu vata, bine imbibat intr-o lotiune speciala sau in apa, pentru a curata partea interioara a ochiului de secretiile acumulate in timpul noptii, apoi o toaleta minutioasa a genelor, pentru separarea firelor si pentru indepartarea unor eventuale resturi de rimel.

See Also

Incalziti in mana crema de zi si masati obraji, gatul si decolteul, dinspre centru spre exterior. Insistati mai mult in jurul ochilor si al gurii, intinzand crema cu miscari usoare. Indepartati eventulul surplus de crema, inainte de a va machia, altfel riscati ca machiajul sa nu reziste.

Culoare de obraz apare (aproape) firesc: puteti sa ii dati o tenta mai intesa, ciupindu-va usor.

Secretul cosmeticienei:

In nici un cat nu puneti geata direct pe fata, arde! Dar un cub de gheata pus intr-o manusa de baie sau intr-un prosop, face minuni pentru a da tenului un aspect de prospetime.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top